About us

Hello!

We are Kirsimarja and Ari Lampinen from Sisättö; Ikaalinen. We have two lovely boys; Ilmari and Sulo.

Our family is living here "in the middle of nowhere" with our dog pack. Our place is only 52 km from Tampere city. The name Riverside means Joensivu in finnish, which is the name of our farm on maps. Joensivun is also our kennelname on our dog breedings.

30 dogs keeps us busy. Dogs has been our hobby for many many years. Kirsimarja is racing with her siberian and alaskan huskies in mid distance races. Hopefully some day also in long distance races...

Ari has hunting dogs, Swedish elkhounds and Finnish spitz from the best bloodlines for elk and bear hunting. So far all of our dogs are really professional working dogs as well as pets with their lovely personalities. We are also breeding pure working siberian huskies and swedish elkhounds. So dogs are more like a whole lifestyle for us.

You are warmly welcome to meet us!

Keitä me ollaan?

Me olemme Kirsimarja ja Ari Lampinen Sisätön perältä, Ikaalisista. Meillä on kaksi ihanaa poikaa; Ilmari ja Sulo. Asumme täällä "keskellä ei mitään" koiralauman kanssa, joskin lähimpään isoon kaupunkiin Tampereelle tulee matkaa vain 52km.

Riverside Husky-nimi tule suoraan tilamme nimestä, mikä on Joensivu. Joensivun on myös rekisteröity kennelnimeksi koirien kasvatuksellemme.


30 koiraa pitää meidät kiireisenä, ei ole vapaa-ajan ongelmia ;) Koirat ovatkin olleet meidän molempien harrastuksena monia vuosia. Kirsimarja sovitteli valjaita pienen pystykorvansa päälle jo pikkutyttönä, joten oli aika selvää, että rekikoirat veivät mennessään myöhemmin! Ensimmäinen rekikoira oli alaskanmalamuutti Tahvo. Sittemmin rotu vaihtui vielä siperialaisiin ja alaskanhuskyihin. Kirsimarja kilpailee keskipitkillä matkoilla ja tulevaisuuden haaveena ehkä vähän pidemmilläkin matkoilla...

Ari on kulkenut metsällä pikkupojasta asti ja aina yhdessä koiran kanssa. Kotona asustaa muutama jämtlanninpystykorva ja yksi suomenpystykorva, joilla kaikilla vahvat veret suurriistan metsästykseen, hirvelle, karhulle ja villisialle.

Joten kaikki koiramme ovat kovia käyttökoiria, se on ensisijainen tavoite myös jalostustyössä. Tosin kaikki ovat yhtälailla myös perheenjäseniä omine persoonallisuuksineen!

Enemmän kyse onkin kokonaisesta elämäntavasta.

olette lämpimästi tervetulleita tutustumaan meihin!